Perium,

een innovatief ziekenhuis Digitaal platform om je DigiD risico's te optimaliseren

Ben jij als Security Officer voor de ziekenhuis op zoek naar een innovatief Digitaal platform om je DigiD risico’s te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Officer.

Met het beste Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om Security Officers voor de ziekenhuis een innovatief Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager moet je voldoen de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een innovatief Digitaal platform ontwikkeld om de standaarden DigiD te optimaliseren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Digitaal platform voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een innovatief Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Digitaal platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden