Perium,

een innovatief ziekenhuis Digitaal platform om je ISO27002 risico's op te stellen

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de ziekenhuis op zoek naar een innovatief Digitaal platform om je ISO27002 risico’s op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de ziekenhuis een innovatief Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager dien je de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief Digitaal platform gevormd om de normen NEN7510 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Digitaal platform voor Kwaliteitsmanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een innovatief Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Digitaal platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden