Perium,

een innovatief ziekenhuis systeem om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen

Ben jij als IT Manager in de ziekenhuis op zoek naar een innovatief systeem om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de ziekenhuis een innovatief systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Manager word je geacht de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een innovatief systeem gerealiseerd om de regels van ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief systeem voor IT Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een innovatief systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 systeem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden