Perium,

een innovatief zorg dashboard om je NIS2 normen op te stellen

Ben jij als IT Manager voor de zorg op zoek naar een innovatief dashboard om je NIS2 normen op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om IT Managers voor de zorg een innovatief dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Risicomanager ben je verplicht de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een innovatief dashboard ontwikkeld om de normen ISO27002 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief dashboard voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een innovatief dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 dashboard

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden