Perium,

een ouderenzorg Cloud based tool om efficiënt DigiD standaarden te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de ouderenzorg op zoek naar een Cloud based tool om efficiënt DigiD standaarden te verbeteren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Cloud based tool Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers in de ouderenzorg een Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer dien je de privacy van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een Cloud based tool gebouwd om de regels van NEN7510 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een Cloud based tool voor Kwaliteitsmanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van een Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Cloud based tool

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden