Perium,

een ouderenzorg platform om efficiënt ISO27001 standaarden te verbeteren

Ben jij als IT Manager voor de ouderenzorg op zoek naar een platform om efficiënt ISO27001 standaarden te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om IT Managers voor de ouderenzorg een platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager ben je verplicht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een platform gebouwd om de normen NIS2 te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een platform voor IT Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden