Perium,

een ouderenzorg platform om je DigiD standaarden op te stellen

Ben jij als Security Officer voor de ouderenzorg op zoek naar een platform om je DigiD standaarden op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om Security Officers voor de ouderenzorg een platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Manager word je geacht de gegevens van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een platform ontwikkeld om de standaarden ISO27001 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een platform voor Security Officers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden