Perium,

een ouderenzorg risicobeheersing systeem om je ISO27002 normen te mitigeren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de ouderenzorg op zoek naar een risicobeheersing systeem om je ISO27002 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de ouderenzorg een risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Officer ben je genoodzaakt de veiligheid van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een risicobeheersing systeem gevormd om de standaarden NEN7510 te mitigeren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een risicobeheersing systeem voor Kwaliteitsmanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden