Perium,

een ouderenzorg risicomanagement systeem om je NIS2 normen te mitigeren

Ben jij als Security Manager in de ouderenzorg op zoek naar een risicomanagement systeem om je NIS2 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Security Manager.

Met het beste risicomanagement systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontworpen om Security Managers in de ouderenzorg een risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager word je geacht de veiligheid van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een risicomanagement systeem gevormd om de regels van DigiD te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een risicomanagement systeem voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van een risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicomanagement systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden