Perium,

een thuiszorg dashboard om efficiënt NIS2 risico's te verbeteren

Ben jij als Risicomanager in de thuiszorg op zoek naar een dashboard om efficiënt NIS2 risico’s te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde dashboard Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de thuiszorg een dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager ben je genoodzaakt de gegevens van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een dashboard gebouwd om de normen NEN7510 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een dashboard voor Risicomanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 dashboard

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden