Perium,

een thuiszorg Online platform om efficiënt NEN7510 risico's op te stellen

Ben jij als Security Manager voor de thuiszorg op zoek naar een Online platform om efficiënt NEN7510 risico’s op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de thuiszorg een Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager ben je genoodzaakt de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij een Online platform gerealiseerd om de standaarden NIS2 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een Online platform voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van een Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Online platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden