Perium,

een veilige communicatie eerstelijnszorg Online dienst om efficiënt ISO27001 standaarden te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de eerstelijnszorg op zoek naar een veilige communicatie Online dienst om efficiënt ISO27001 standaarden te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de eerstelijnszorg een veilige communicatie Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Officer dien je de gegevens van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een veilige communicatie Online dienst gebouwd om de standaarden DigiD te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie Online dienst voor Kwaliteitsmanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een veilige communicatie Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online dienst

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden