Perium,

een veilige communicatie eerstelijnszorg Online dienst om efficiënt NIS2 normen te verbeteren

Ben jij als Security Officer in de eerstelijnszorg op zoek naar een veilige communicatie Online dienst om efficiënt NIS2 normen te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om Security Officers in de eerstelijnszorg een veilige communicatie Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Kwaliteitsmanager is het jou taak de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft een veilige communicatie Online dienst gerealiseerd om de standaarden NEN7510 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie Online dienst voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een veilige communicatie Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Online dienst

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden