Perium,

een veilige communicatie eerstelijnszorg Online platform om efficiënt ISO27001 standaarden te mitigeren

Ben jij als Risicomanager in de eerstelijnszorg op zoek naar een veilige communicatie Online platform om efficiënt ISO27001 standaarden te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de eerstelijnszorg een veilige communicatie Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Manager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een veilige communicatie Online platform gebouwd om de standaarden DigiD te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie Online platform voor Risicomanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van een veilige communicatie Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden