Perium,

een veilige communicatie eerstelijnszorg risicomanagement platform om je ISO27001 standaarden te managen

Ben jij als IT Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar een veilige communicatie risicomanagement platform om je ISO27001 standaarden te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de eerstelijnszorg een veilige communicatie risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Manager is het jou taak de veiligheid van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij een veilige communicatie risicomanagement platform gerealiseerd om de normen NIS2 te managen

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicomanagement platform voor IT Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van een veilige communicatie risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicomanagement platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden