Perium,

een veilige communicatie ouderenzorg dashboard om efficiënt ISO27002 risico's te beheren

Ben jij als Security Manager in de ouderenzorg op zoek naar een veilige communicatie dashboard om efficiënt ISO27002 risico’s te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke dashboard Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Security Managers in de ouderenzorg een veilige communicatie dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager is het jou taak de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een veilige communicatie dashboard ontwikkeld om de normen NIS2 te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie dashboard voor Security Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een veilige communicatie dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 dashboard

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden