Perium,

een veilige communicatie ouderenzorg risicomanagement systeem om je DigiD standaarden te managen

Ben jij als IT Manager voor de ouderenzorg op zoek naar een veilige communicatie risicomanagement systeem om je DigiD standaarden te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om IT Managers voor de ouderenzorg een veilige communicatie risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer ben je verplicht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij een veilige communicatie risicomanagement systeem gerealiseerd om de regels van ISO27001 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicomanagement systeem voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van een veilige communicatie risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden