Perium,

een veilige communicatie thuiszorg dashboard om efficiënt NIS2 risico's op te stellen

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie dashboard om efficiënt NIS2 risico’s op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers voor de thuiszorg een veilige communicatie dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager word je geacht de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij een veilige communicatie dashboard ontwikkeld om de normen ISO27002 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie dashboard voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een veilige communicatie dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 dashboard

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden