Perium,

een veilige communicatie thuiszorg Online dienst om je NEN7510 normen te optimaliseren

Ben jij als IT Manager in de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie Online dienst om je NEN7510 normen te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als IT Manager.

Met het beste Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de thuiszorg een veilige communicatie Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager word je geacht de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een veilige communicatie Online dienst ontwikkeld om de standaarden DigiD te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie Online dienst voor IT Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een veilige communicatie Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Online dienst

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden