Perium,

een veilige communicatie thuiszorg risicobeheersing platform om efficiënt ISO27001 normen te optimaliseren

Ben jij als Security Manager in de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing platform om efficiënt ISO27001 normen te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Manager.

Met het geïntegreerde risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Managers in de thuiszorg een veilige communicatie risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Manager word je geacht de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een veilige communicatie risicobeheersing platform gevormd om de normen NIS2 te optimaliseren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing platform voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicobeheersing platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden