Perium,

een veilige communicatie thuiszorg risicobeheersing platform om je ISO27001 risico's te beheren

Ben jij als Security Manager voor de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing platform om je ISO27001 risico’s te beheren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de thuiszorg een veilige communicatie risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer is het jou taak de veiligheid van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een veilige communicatie risicobeheersing platform gebouwd om de standaarden NEN7510 te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing platform voor Security Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicobeheersing platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden