Perium,

een veilige communicatie thuiszorg risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27002 standaarden te managen

Ben jij als Security Manager in de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27002 standaarden te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Security Manager.

Met het beste risicobeheersing systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om Security Managers in de thuiszorg een veilige communicatie risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij een veilige communicatie risicobeheersing systeem gevormd om de standaarden DigiD te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing systeem voor Security Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden