Perium,

een veilige communicatie thuiszorg risicomanagement platform om efficiënt DigiD standaarden te beheren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie risicomanagement platform om efficiënt DigiD standaarden te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde risicomanagement platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de thuiszorg een veilige communicatie risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager word je geacht de privacy van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een veilige communicatie risicomanagement platform gevormd om de normen DigiD te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicomanagement platform voor Kwaliteitsmanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van een veilige communicatie risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden