Perium,

een veilige communicatie thuiszorg saas om je NEN7510 standaarden te managen

Ben jij als Security Manager voor de thuiszorg op zoek naar een veilige communicatie saas om je NEN7510 standaarden te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Security Manager.

Met het beste saas Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontwikkeld om Security Managers voor de thuiszorg een veilige communicatie saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Kwaliteitsmanager ben je genoodzaakt de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een veilige communicatie saas gerealiseerd om de regels van ISO27002 te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie saas voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van een veilige communicatie saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 saas

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden