Perium,

een veilige communicatie VVT-instelling Online platform om je NEN7510 risico's te mitigeren

Ben jij als IT Manager voor de VVT-instelling op zoek naar een veilige communicatie Online platform om je NEN7510 risico’s te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde Online platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om IT Managers voor de VVT-instelling een veilige communicatie Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager moet je voldoen de veiligheid van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een veilige communicatie Online platform gebouwd om de normen NIS2 te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie Online platform voor IT Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van een veilige communicatie Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Online platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden