Perium,

een veilige communicatie VVT-instelling platform om efficiënt ISO27002 normen op te stellen

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de VVT-instelling op zoek naar een veilige communicatie platform om efficiënt ISO27002 normen op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de VVT-instelling een veilige communicatie platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als IT Manager dien je de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een veilige communicatie platform gebouwd om de standaarden DigiD op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie platform voor Kwaliteitsmanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een veilige communicatie platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden