Perium,

een veilige communicatie VVT-instelling systeem om je DigiD normen op te stellen

Ben jij als Risicomanager voor de VVT-instelling op zoek naar een veilige communicatie systeem om je DigiD normen op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de VVT-instelling een veilige communicatie systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager is het jou taak de privacy van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een veilige communicatie systeem gebouwd om de standaarden ISO27001 op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie systeem voor Risicomanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een veilige communicatie systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD systeem

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden