Perium,

een veilige communicatie ziekenhuis dashboard om efficiënt NIS2 risico's te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de ziekenhuis op zoek naar een veilige communicatie dashboard om efficiënt NIS2 risico’s te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke dashboard Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de ziekenhuis een veilige communicatie dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Manager ben je genoodzaakt de veiligheid van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft een veilige communicatie dashboard gevormd om de normen DigiD te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie dashboard voor Kwaliteitsmanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een veilige communicatie dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 dashboard

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden