Perium,

een veilige communicatie ziekenhuis kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt ISO27001 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Officer in de ziekenhuis op zoek naar een veilige communicatie kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt ISO27001 standaarden op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontworpen om Security Officers in de ziekenhuis een veilige communicatie kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager is het jou taak de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij een veilige communicatie kwaliteitsmanagementsysteem gebouwd om de regels van NEN7510 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie kwaliteitsmanagementsysteem voor Security Officers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van een veilige communicatie kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden