Perium,

een veilige communicatie zorg Digitaal platform om je ISO27002 standaarden op te stellen

Ben jij als Risicomanager in de zorg op zoek naar een veilige communicatie Digitaal platform om je ISO27002 standaarden op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Risicomanager.

Met het gemakkelijkste Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers in de zorg een veilige communicatie Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager is het jou taak de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een veilige communicatie Digitaal platform gevormd om de normen DigiD op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie Digitaal platform voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een veilige communicatie Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Digitaal platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden