Perium,

een veilige communicatie zorg risicobeheersing platform om je NEN7510 standaarden te beheersen

Ben jij als Risicomanager voor de zorg op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing platform om je NEN7510 standaarden te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Risicomanager.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Risicomanagers voor de zorg een veilige communicatie risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer word je geacht de privacy van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een veilige communicatie risicobeheersing platform ontwikkeld om de normen NIS2 te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing platform voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicobeheersing platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden