Perium,

een veilige communicatie zorg systeem om je NEN7510 standaarden te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de zorg op zoek naar een veilige communicatie systeem om je NEN7510 standaarden te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers voor de zorg een veilige communicatie systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer is het jou taak de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een veilige communicatie systeem gebouwd om de normen NIS2 te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie systeem voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een veilige communicatie systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden