Perium,

een ziekenhuis Online platform om je ISO27002 standaarden te optimaliseren

Ben jij als Security Officer voor de ziekenhuis op zoek naar een Online platform om je ISO27002 standaarden te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste Online platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontwikkeld om Security Officers voor de ziekenhuis een Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager dien je de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij een Online platform gerealiseerd om de normen ISO27002 te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een Online platform voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van een Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Online platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden