Perium,

een ziekenhuis platform om je ISO27002 risico's op te stellen

Ben jij als Security Manager in de ziekenhuis op zoek naar een platform om je ISO27002 risico’s op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om Security Managers in de ziekenhuis een platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij een platform gevormd om de regels van DigiD op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een platform voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden