Perium,

een ziekenhuis risicomanagement systeem om je ISO27001 risico's te mitigeren

Ben jij als Risicomanager voor de ziekenhuis op zoek naar een risicomanagement systeem om je ISO27001 risico’s te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de ziekenhuis een risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager ben je verplicht de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij een risicomanagement systeem ontwikkeld om de standaarden NEN7510 te mitigeren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een risicomanagement systeem voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van een risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicomanagement systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden