Perium,

een ziekenhuis software om efficiënt DigiD risico's te verbeteren

Ben jij als IT Manager in de ziekenhuis op zoek naar een software om efficiënt DigiD risico’s te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde software Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontworpen om IT Managers in de ziekenhuis een software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager ben je genoodzaakt de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een software gevormd om de normen ISO27002 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een software voor IT Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van een software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD software

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden