Perium,

een zorg Online dienst om efficiënt DigiD standaarden te mitigeren

Ben jij als IT Manager voor de zorg op zoek naar een Online dienst om efficiënt DigiD standaarden te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om IT Managers voor de zorg een Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager is het jou taak de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een Online dienst gevormd om de standaarden NIS2 te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een Online dienst voor IT Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Online dienst

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden