Perium,

een zorg risicobeheersing systeem om je DigiD risico's te verbeteren

Ben jij als Risicomanager in de zorg op zoek naar een risicobeheersing systeem om je DigiD risico’s te verbeteren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers in de zorg een risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager moet je voldoen de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een risicobeheersing systeem gebouwd om de normen NEN7510 te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een risicobeheersing systeem voor Risicomanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden