Perium,

het beste eerstelijnszorg Cloud based tool om efficiënt ISO27002 risico's te beheersen

Ben jij als IT Manager voor de eerstelijnszorg op zoek naar het beste Cloud based tool om efficiënt ISO27002 risico’s te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontwikkeld om IT Managers voor de eerstelijnszorg het beste Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager ben je verplicht de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het beste Cloud based tool gerealiseerd om de regels van DigiD te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste Cloud based tool voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van het beste Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Cloud based tool

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden