Perium,

het beste eerstelijnszorg dashboard om je ISO27001 risico's te mitigeren

Ben jij als Security Officer voor de eerstelijnszorg op zoek naar het beste dashboard om je ISO27001 risico’s te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Security Officers voor de eerstelijnszorg het beste dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer ben je genoodzaakt de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het beste dashboard gevormd om de regels van ISO27001 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste dashboard voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van het beste dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 dashboard

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden