Perium,

het beste revalidatiecentra Cloud based tool om efficiënt DigiD standaarden te beheersen

Ben jij als Security Manager in de revalidatiecentra op zoek naar het beste Cloud based tool om efficiënt DigiD standaarden te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste Cloud based tool Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om Security Managers in de revalidatiecentra het beste Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager dien je de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het beste Cloud based tool gevormd om de regels van NIS2 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste Cloud based tool voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van het beste Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Cloud based tool

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden