Perium,

het beste revalidatiecentra kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt NIS2 normen te mitigeren

Ben jij als Security Manager in de revalidatiecentra op zoek naar het beste kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt NIS2 normen te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontworpen om Security Managers in de revalidatiecentra het beste kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Kwaliteitsmanager ben je genoodzaakt de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het beste kwaliteitsmanagementsysteem gevormd om de normen DigiD te mitigeren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste kwaliteitsmanagementsysteem voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van het beste kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden