Perium,

het beste revalidatiecentra Online platform om je ISO27001 standaarden op te stellen

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de revalidatiecentra op zoek naar het beste Online platform om je ISO27001 standaarden op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste Online platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de revalidatiecentra het beste Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Risicomanager word je geacht de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij het beste Online platform gebouwd om de standaarden ISO27002 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste Online platform voor Kwaliteitsmanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van het beste Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden