Perium,

het beste thuiszorg Cloud based tool om efficiënt ISO27002 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Officer voor de thuiszorg op zoek naar het beste Cloud based tool om efficiënt ISO27002 standaarden op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke Cloud based tool Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om Security Officers voor de thuiszorg het beste Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager ben je verplicht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft het beste Cloud based tool gerealiseerd om de normen NIS2 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste Cloud based tool voor Security Officers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van het beste Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Cloud based tool

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden