Perium,

het beste thuiszorg risicomanagement platform om je NIS2 standaarden te managen

Ben jij als Security Manager in de thuiszorg op zoek naar het beste risicomanagement platform om je NIS2 standaarden te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de thuiszorg het beste risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager dien je de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het beste risicomanagement platform gebouwd om de regels van ISO27002 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste risicomanagement platform voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het beste risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicomanagement platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden