Perium,

het beste VVT-instelling risicobeheersing systeem om efficiënt NIS2 risico's te managen

Ben jij als IT Manager voor de VVT-instelling op zoek naar het beste risicobeheersing systeem om efficiënt NIS2 risico’s te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om IT Managers voor de VVT-instelling het beste risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager ben je genoodzaakt de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het beste risicobeheersing systeem gevormd om de standaarden ISO27002 te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste risicobeheersing systeem voor IT Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van het beste risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicobeheersing systeem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden