Perium,

het beste VVT-instelling risicomanagement platform om efficiënt ISO27002 risico's te managen

Ben jij als Security Officer in de VVT-instelling op zoek naar het beste risicomanagement platform om efficiënt ISO27002 risico’s te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Security Officer.

Met het beste risicomanagement platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om Security Officers in de VVT-instelling het beste risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager moet je voldoen de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het beste risicomanagement platform gerealiseerd om de standaarden NIS2 te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste risicomanagement platform voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het beste risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicomanagement platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden