Perium,

het gemakkelijkste eerstelijnszorg risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27002 normen op te stellen

Ben jij als Risicomanager in de eerstelijnszorg op zoek naar het gemakkelijkste risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27002 normen op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de eerstelijnszorg het gemakkelijkste risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager dien je de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste risicobeheersing systeem gerealiseerd om de regels van DigiD op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste risicobeheersing systeem voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van het gemakkelijkste risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicobeheersing systeem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden