Perium,

het gemakkelijkste eerstelijnszorg saas om efficiënt NIS2 normen op te stellen

Ben jij als IT Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar het gemakkelijkste saas om efficiënt NIS2 normen op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontworpen om IT Managers in de eerstelijnszorg het gemakkelijkste saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager ben je verplicht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste saas ontwikkeld om de standaarden ISO27002 op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste saas voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van het gemakkelijkste saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 saas

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden