Perium,

het gemakkelijkste ouderenzorg risicomanagement systeem om efficiënt ISO27002 normen te beheersen

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de ouderenzorg op zoek naar het gemakkelijkste risicomanagement systeem om efficiënt ISO27002 normen te beheersen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de ouderenzorg het gemakkelijkste risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager word je geacht de privacy van clienten deze te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste risicomanagement systeem gevormd om de standaarden ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste risicomanagement systeem voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het gemakkelijkste risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicomanagement systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden